‘Minuta Zero’, gazetarja Zeko: Sylvinho të rregullojë gabimet me Spanjën! Marko: Broja dhe Hoxha bëjnë diferencën

20 Qershor, 21:03

Në ‘Minuta Zero’ hapësirën sportive në Report Tv të dedikuar për Euro 2024, gazetarja e sportit Enkeleida Zeko, tha se trajneri Sylvinho duhet të rregullojë gabimet me Spanjën që të jetë me efikas. Zeko tha se kombëtarja ka bërë një paraqitje dinjitoze, duke parë edhe grupin