Tifozi arbëresh për Report Tv: Jam më Italinë, por Shqipëria është te zemra

20 Qershor, 20:44

Gaitano, tifozi arbëresh në Tiranë në ‘Minuta Zero’ në Report Tv, hapësirën sportive dedikuar Euro 2024, ka shprehur mbështetjen tij për kombëtaren shqiptarë por edhe atë italiane.

Teksa ka folur shqip për gazetarin Eljan Tanini nga Fan Zone në sheshin ‘Skënderbej’, Gaitano tha se është tifoz me Italinë por Shqipëria për të është në zëmër, është historia jonë shtoi ai.

‘Italia më e mirë dhe më pas Shqipërinë. Na jemi më shumë tifozë me Italinë, por Shqipëria është te zemra. Është historia jonë. Ne jemi pranë Palermos nga Hora e Arbëreshëve, ne jemi të kënaqur edhe me një lloj barazimi sot me Spanjën. Sot shohim skuadrën. Është një test shumë i rëndësishëm. Sot do të shikojmë nëse Italia do të krijojë grupin e vërtetë. Akoma nuk ka kampion. Italia e para, Shqipëria e dyta.’- tha ai.