Në kampin e Tepelenës lashë shpirtin

16 Prill 2018, 07:27

Emisioni DOSJA K në Report TV i gazetares Admirina Peci sjell rrëfimin e rrallë të nënës 94 vjeçare nga Kurbneshi, të cilës i vdiq vajza 3 vjeç në Kampin e Tepelenës: e uritur, e etur dhe e sëmurë prej tifos

Programe të tjera

Shiko të gjitha