Nëna lehonë në burg, analisti Vangjeli: Politika na ka futur në një flluskë tmerri dhe ferri që është e pandjeshme ndaj kësaj dhimbje ekstreme

15 Mars 2023, 15:59

‘Politika na ka futur në një flluskë ku harrohet një nënë që përfundon në qeli 8 ditë pasi ka sjellë në jetë një fëmijë”. Kështu e ka komentuar analisti Lorenc Vangjeli situatën e mosregjistrimit të PD në zgjedhjet e 14 majit që e largon vëmendjen nga ngjarje të tjera të rënda që ndodhin në vend.