Njolla salce dhe vaji në rroba? Mos blini asgjë, sekreti ështe në dollap, për 5 sekonda do befasoheni

14 Mars, 14:14

Njollat ​​e salcës qofshin ato ragu, domate të freskëta apo ketchup nuk janë gjithmonë të lehta për t'u hequr qafe. Kjo për shkak të përbërësit yndyror që kanë brenda tyre. Rregulli i parë është të veproni në njollë sa më shpejt të jetë e mundur, sepse nëse njollat ​​nuk trajtohen menjëherë, atëherë mund të jetë më i vështirë largimi i tyre. Ka mënyra të ndryshme për të trajtuar njollat ​​e salcës qofshin ato të freskëta apo të thata. Një nga metodat më të përdorura është e ashtuquajtura metoda e gjyshes, ju duhet vetëm një ingredient që të gjithë e keni në frigoriferin tuaj, e përshtatshme edhe për veshjet më delikate. Gjithashtu në rubrikën “Bëje vetë” me Anita Llanaj tregojmë sekretin si të largoni njollën e vajit në xhinset tuaja vetëm më sodë dhe hekur, ja sa lehtë mund të veproni!