Nostalgji/ Lojërat e fëmijërisë, si dikur

27 Nëntor 2020, 10:47

Në një intervistë në ‘’ Rreze Dielli’’ në rubrikën ‘’ Nostalgji’’ u kthyem pas në kohë, në lojërat e fëmijërisë për të cilat kanë mallë të gjithë.  E ftuar në studio pedagogia Nora Malaj, tregoi për kujtimet e saj të fëmijërisë dhe lojërat e preferuara.

Programe të tjera

Shiko të gjitha