Nutricionistja Hyrida Basha: Ja cila është lidhja mes të ushqyerit e një mushkërie të shëndetshme

15 Prill, 08:38

Nutricionistja Hyrida Basha ka sqaruar se cila është lidhja mes të ushqyerit e një mushkërie të shëndetshme. Ajo e lidh shëndetin dhe imunitetin e mushkërisë me ushqyerjes, pasi sipas nutricionistes, ushqimet e pashëndetshme, pijet energjike, fast foods, bëjnë që të dëmtohet organizmi, e mes tyre edhe mushkëritë, që janë 'viktima' e parë e koronavirus!

Programe të tjera

Shiko të gjitha