Për çfarë zihen më shumë shqiptarët?

10 Janar 2019, 15:33 | Përditesimi i fundit: 2019-01-10 15:35:30

Rastet e shumta të raportuara nga media, veçanërisht vitet e fundit, disa prej të cilave kanë marrë dhe jetë njerëzish, vërtetojnë gjithnjë e më shumë se shqiptarët janë gjaknxehtë e të dhunshëm. Gazetari Elton Qyno dhe pedagogu Erion Kristo tregojnë disa nga rastet më banale të zënkave të shqiptarëve.

Programe të tjera

Shiko të gjitha