Prilli nis me surpriza / Mërkuri në retrogradë ndikon tek…/Horoskopi 1-7 prill nga Jorgo Pulla

1 Prill, 11:43

Në rubrikën "Parashikimi i Yjeve"në Rreze Dielli, astrologu Jorgo Pulla bëri një parashikim të detajuar për javën e parë të muajit Prill (1 -7 prill) për të gjitha shenjat e zodiakut. Është një javë me shumë ndikime të forta planetare për të gjitha shenjat, ku vendime të rëndësishme do të merren si në fushën ekonomike, profesionale ashtu dhe në atë shpirtërore.