Protesta, diskutim me studentët Frenkli Prengaj dhe Marjan Geci

14 Dhjetor 2018, 10:11

Për të dikutuar për protestën dhe problematikat në emisionin Rreze Dielli në Report TV ishin të ftuar studentët Frenkli Prengaj dhe Marjan Geci.

Programe të tjera

Shiko të gjitha