Receta e ditës - Melçi viçi me verë të bardhë, tortilla me patate dhe sallatë me avokado, e ftuar Lamar Al-koismi / Pjesa e parë

21 Maj 2018, 08:16

Melçi viçi me verë të bardhë, tortilla me patate dhe sallatë me avokado, zonja Tefta dhe këngëtarja marokiene Lamar Al-koismi sjellin recetën e ditës në Report TV / Pjesa e parë

Programe të tjera

Shiko të gjitha