Receta e ditës - Pulë me verë të kuqe dhe sallatë me radhikio/ Pjesa e dytë

23 Maj 2018, 10:03

Pulë me verë të kuqe dhe sallatë me radhikio, zonja tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha