Reshat Kripa / Kalvari ynë në burgjet ferr të komunizmit

20 Shkurt 2019, 10:46

Emisioni Dosja K në Report TV i gazetares Admirina Peçi sjell pjesën e dytë të rrëfimit të djaloshit të trakteve anti-komuniste Reshat Kripa. Dëshmi të vyera nga kampet-burgje të diktaturës si, Ura Vajgurore, Vlashuk, Shtyllas, Bulqizë etj, dhe kthimi emocional në familje pas 5 viteve burg....

Programe të tjera

Shiko të gjitha