Rindërtimi, në qershor 2022 nis strehimi në lagjen '5 Maji'! Ahmetaj: Prioritet, familjet në nevojë

28 Korrik, 19:23

Ka përfunduar 70% e punimeve në kuadër të procesit të rindërtimit në lagjen e re ‘5 Maji’.

“Kemi përfunduar proceset e brendshme, ka mbaruar muratura e jashtme, jemi gati tek 70% i punimeve dhe po ecim me ritmet e duhura”, thotë inxhinieri.

 

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha