Rritja e numrit të aborteve, pse shqiptarët nuk duan fëmijë?

22 Janar 2019, 16:11

Të ftuara në Rreze Dielli në Report TV Mimoza Keta gjinikologe dhe Eglantina Bardhi e Shoqatës Together For Life

Programe të tjera

Shiko të gjitha