Sfida në bashkëpronësi, problemet e të jetuarit në komunitet

21 Prill 2018, 17:33

Të ftuar në Rreze Dielli në Report TV gazetarja Valbona Mëhilli dhe pedagogu Isidor Koti

Programe të tjera

Shiko të gjitha