'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e enjte 14 mars 2024

14 Mars, 08:11

 

Titujt e gazetave për sot, nga pse u shty zyrtarizimi i paktit të dakordësuar PD-PS te lëreni të ngordhë e deri tek qeveria lidhi 1 mld euro kontrata në vitin 2023.