'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e enjte 22 shkurt 2024

22 Shkurt, 09:02

Titujt e gazetave për sot, nga prapaskenat, PS i hapi rrugën amnistisë për zyrtarët e korruptuar te paralajmërimi dhe 5 porositë e Ramës në Asamble e deri tek Kuvendi i heq Berishës dietat.