'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e enjte 23 nëntor 2023

23 Nëntor 2023, 08:30

Titujt e gazetave për sot, nga opozita paralajmëron mosbindje civile në Kuvend te gjyqtarja e turpit e deri tek pse i kanë ulur tonet amerikanët.