'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e enjte 30 nëntor 2023

30 Nëntor 2023, 08:32 | Përditesimi i fundit: 2023-11-30 08:33:32

Titujt e gazetave për sot, nga për herë të parë 29 nëntori kremtohet edhe në Shkodër te "integrimi i Shqipërisë në BE varet nga rasti Beleri" e deri tek Berisha bën thirrje për mosbindje civile.