'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e enjte 7 dhjetor 2023

7 Dhjetor 2023, 08:35

Titujt e gazetave për sot, nga shkaqet pse po hesht Lul Basha te qeveria miraton amnistinë përfitojnë 600 të dënuar e deri tek autorizimi.