'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e enjte 8 shkurt 2024

8 Shkurt, 09:11

Titujt e gazetave për sot, nga gjyqtarja Këlliçi merret e pandehur pasi sajoi kërcënimin te PS pranon propozimet e PD për faljen e 100 protestuesve e deri tek 14 parashikime nga Fatos Tarifa.

Report TV