'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e Hënë 11 dhjetor 2023

11 Dhjetor 2023, 09:20

 

Titujt e gazetave për sot, nga rikthehen "non grata-t" te i ngarkuari më punë i SHBA-ve thotë se po i vjen fundi pandëshkueshmërisë e deri tek letër Kryeministrit.