'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e hënë 27 nëntor 2023

27 Nëntor 2023, 10:01

Titujt e gazetave për sot, nga si do të bëhet shpërndarja e bonusit për pensionistët te letër kreut të SPAK nga SHBA e deri tek rruga e Arbrit në degradim ende pa përfunduar.