'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e hënë 29 janar 2024

29 Janar, 08:06

Titujt e gazetave për sot, nga qeveria maqedonase drejtohet nga një shqiptar te NATO thotë mos prisni gjithçka nga ne e deri tek 5 përplasjet e Kadaresë me liderët e letërsisë shqipe.