'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e martë 13 shkurt 2024

13 Shkurt, 08:43

Titujt e gazetave për sot, nga Bardhi mbledh grupin e deputetëve për herë të parë pas 2 vitesh në selinë e PD-së te pse zhduken ishët e deri tek çfarë ndodhi me Thesarin në tunelin sekret të Krrabës.