'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e martë 14 nëntor 2023

14 Nëntor, 08:28

Titujt e gazetave për sot, nga Rama i prerë që reformën në drejtësi e solli PS e jo Amerika te Berisha dorëzohet para SPAK e deri tek Mensah rrëfen pse ishte unik Duamena.