'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e martë 30 janar 2024

30 Janar, 08:51

 

Titujt e gazetave për sot, nga Kushtetuesja i thotë PO marrëveshjes Rama-Meloni te Rama "me dorë të rëndë" përjashton 19 deputetë të opozitës e deri tek a u godit Berisha nga amerikanët si mysliman?