'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e martë 6 shkurt 2024

6 Shkurt, 08:45

Titujt e gazetave për sot, nga Gazment Bardhi i bie në gjunjë Berishës te sëmundja e panjohur e kryeministrit Rama e deri tek përplasje tek Kuvendi opozita bllokon seancën.Titujt kryesorë të gazetave, analizat dhe komentet më interesante