'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e martë 7 nëntor 2023

7 Nëntor 2023, 08:17

Titujt e gazetave për sot, nga Rama firmos për kampe refugjatësh në Shqipëri te deputetët e opozitës futen si "Tarzani" nga dritaret në Kuvend e deri tek Berisha sfidon SPAK-un.