'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 22 nëntor 2023

22 Nëntor 2023, 08:38

Titujt e gazetave për sot, nga fond 3.5 miliardë lekë për bonusin e pensionistëve te tonelata drogë e policë të korruptuar e deri tek pse shkaktoi revoltë lirimi i Jamarbër Malltezit?