'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 31 janar 2024

31 Janar, 08:35

Titujt e gazetave për sot, nga marsi i Lulzim Bashës te raporti i TI për korrupsionin vlerëson SPAK e deri tek misionarët e kotësisë.