'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 6 dhjetor 2023

6 Dhjetor 2023, 08:32

Titujt e gazetave për sot, nga shuhet aktori i shquar Mirush Kabashi te po trashemi e deri tek a po trajtohet Argita Malltezi si "non grata" edhe në PD?