'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e premte 10 nëntor 2023

10 Nëntor 2023, 08:32

Titujt e gazetave për sot, nga opozita hedh tymuese dhe bllokon me karrige foltoren e Kuvendit te pas shëndetësisë edhe uji do jepet me koncesion e deri tek Shqipërisë i nevojiten edhe dy ministri.