'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e premte 17 nëntor 2023

17 Nëntor 2023, 08:45

Titujt e gazetave për sot, nga deklarata e fortë e Zelenskit se Rusia po përgatit luftë në Ballkan te telefonata nga Italia që zbythi Berishën e deri tek kuqezinjtë gati të vulosin sot kualifikimin ndaj Moldavisë.