'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e premte 3 maj 2024

3 Maj, 08:02

Titujt e gazetave për sot, nga pakt i ri mes PS dhe "Rithemelimit" për të prekur Reformën në Drejtësi te të inkriminuarit fitojnë tenderat e policisë e deri tek SPAK bën gati tavolinën e "prangave" për Sejkon.