'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e premte 8 dhjetor 2023

8 Dhjetor 2023, 08:37

Titujt e gazetave për sot, nga buxheti miratohet për 7 minuta mazhoranca ndëshkon opozitën te PS mbledh sot Kongresin e jashtëzakonshëm e deri tek antikomunisti.