'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e shtunë 1 qershor 2024

1 Qershor, 08:09

 

Titujt e gazetave për sot, nga 1 qershori i Lulzim Bashës te si u zhdukën 32 milionë euro pensione të arkëtuara në vite e deri tek dështimi amerikan në Ballkan.