'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e shtunë 18 nëntor 2023

18 Nëntor 2023, 08:28

Titujt e gazetave për sot, nga Berlin po vijmë,Shqipëria kualifikohet për herë të dytë në Europian te projekti 205 mln euro për zgjerimin e Tiranë-Durrës "fut në sherr" qeverinë e deri tek a mund t'ja bëjë Athina,Tiranës si Maqedonisë?