'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e shtunë 25 nëntor 2023

25 Nëntor 2023, 08:28

Titujt e gazetave për sot, nga Rama "kërcënon" deputetët e opozitës te Saliu dhe Erzeni e deri tek ndahet nga jeta Çaplini shqiptar komediani Zef Deda.