'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e shtunë 27 janar 2024

27 Janar, 08:18

Titujt e gazetave për sot, nga mjeku shërbim privat në spitale shtetërore pas orarit të punës te reforma që (s)po duam e deri tek deputeti i Rithemelimit Dash Sula thotë se është fat që kemi Altin Dumanin.