Tirana 'rrëmben' konferencën prestigjioze të Nanoteknologjisë, mbi 200 shkencëtarë rrëfejnë zbulimet më të rëndësishme shkencore

5 Tetor, 17:50

Konferenca Ndërkombëtare e Tendencave në Nanoteknologji, (TNT2021), një nga konferencat shkencore më prestigjioze në botë, e organizuar nga Akademia e Shkencave për herë të parë në Tiranë, ka nisur sot më 4 tetor në Tirana International Hotel dhe do të vijojë përgjatë gjithë javës deri më 8 tetor 2021. 

Konferenca me pjesëmarrjen e mbi 210 shkencëtarëve e studiuesve nga 21 vende të ndryshme të botës u çel nga bashkëkryetari i konferencës Arben Merkoçi (ICREA - ICN2 - BIST, Spanjë).

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha