Tomi Kondakçi - Preva gishtat, që mos ti këndoja Partisë - Pjesa e dyte

29 Tetor, 22:18

Rrëfimi i Tomi Kondakçi mbi vitet e burgut në Spaç e Qafë Bari, izolimin në birucë, punën dhe aksidentet në minierë, takimet e dhimbshme me familjen, ridënimin me 2 vite të tjera në Spaç vetëm pse nuk pranoi të këndojë për Partinë dhe Enver Hoxhën dhe terrorin në Qafë Bari pas Revoltës…

 

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha