Topi: Berisha ka shkatërruar historinë e pronës! Prej tij janë familjet në grindje dhe enden nëpër gjyqe

6 Mars 2023, 20:38 | Përditesimi i fundit: 2023-06-17 12:33:11

Ish presidenti Bamir Topi ka theksuar se nuk do të vonojë momenti kur gjërat do të shkojnë në shtratin natyral sa i përket situatës politike. Teksa kujton ligjin për çështjen e pronës, Topi thotë se Berisha e ka shkatërruar historinë.