Tri gra dhe Misugi sjell letërsinë japoneze në skenën shqiptare

29 Tetor 2018, 07:25

Vepra Tri gra dhe Misugi vjen dhe në Shqipëri, flasin për Rreze Dielli të Report TV aktorët Romir Zalla dhe Suela Bako

Programe të tjera

Shiko të gjitha