Ushtrime për vetëmbrojtjen e vajzave në raste rreziku, si t’ia dalin vetë pa ndihmën e meshkujve

9 Maj, 12:51

Ushtrime për vetëmbrojtjen e vajzave në raste rreziku, si t’ia dalin vetë pa ndihmën e meshkujve. Uliks Gjonaj, instruktori i komando “Krav Maga” flet për teknikat e reja të vetëmbrojtjes… 

Uliks Gjonaj këto ditë ndodhet në Shqipëri pasi është duke bërë një kurs vetëmbrojtje me vajza dhe gra për ngacmime të shumta që mund të hasin në jetë.

Uliks Gjonaj pasi përfundon fakultetin si mjek asistent në Norwalk të USA, pranohet ne Akademinë e Artit Luftarak. Gjonaj është i specializuar për shoqërimin e delegacioneve shtetërore, sidomos në sektorin për mbrojtje të afërt dhe mbrojtje të largët, dhe është shqiptari i dytë në botë, që është i pranuar në këtë akademi. Në vitin 2009 emërohet si Drejtor në Zvicër i Federatës Internacionale të Kempo Karates Botërore. Uliks Gjonaj është Instruktor në Komando Krav Maga në sistemin e mbrotjes trupore, liçencuar nga Departmenti Amerikan i Sigurisë Kombëtare. Aktualisht ai mban nivelin e shtate (maksimal) të Comando Krav Maga, në botë vetëm 12 njerëz e mbajnë këtë nivel.    

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha