Veli Ballolli, nga Amerika në ferrin komunist

17 Dhjetor 2020, 21:10

Historia e Veli Ballollit, nga emigrimi ne Amerike, ku punoi prej moshës 15 vjecare në mirëmbajtjen e hekurudhave, kthimi në atdhe për të investuar pasurinë, dhe arrestimi nga regjimi komunist në vitin 1947, puna munduese në gjithë kampet burgje, dhe vitet e vështira të pleqërisë kaluar në internim derisa u nda nga jeta pa mundur ta shohë fundin e këtij regjimi.

 

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha