10 vite betejë me kancerin e gjirit, Sonela Totraku: Dua të jetoj, gra mos e ndalni luftën kurrë!

25 Tetor 2018, 15:33

Historia e Sonela Totrakut nis 10 vite më parë, kur diagnostikohet me kancer gjiri. Në këta 10 vjet, përballja e saj me sëmundjen ka qenë e vështirë, por Sonela nuk është dorëzuar asnjëherë. Sot ajo punon si mësuese dhe e dashuron profesionin e saj, duke luftuar dita ditës me sëmundjen.

Programe të tjera

Shiko të gjitha