16 vite nga masakra e Gerdecit, qytetaret: Drejtesia do te veproje, te gjithe do te gjykohen

17 Mars, 12:27

 

Titujt kryesorë të gazetave, analizat dhe komentet më interesante. Opinioni juaj në ekranin tonë. Telefonatat në studio për temën e ditës, problemet dhe shqetësimet tuaja. Qarkullimi i automjeteve me pamje të drejtëpërdrejta nga rrugët e kryeqytetit.