Agim Rada dhe skulpturat në Tiranë

25 Mars 2019, 10:19

Emisioni Veri - Jug i Report TV në Tiranë te qendra e veprave të artit me skulptorin Agim Rada 

Programe të tjera

Shiko të gjitha